Ендокринна система

щитовидна жлеза, панкреас, диабет и др.

Elena , 40, Odessa:
Хипертиреоидизъм сериозно усложни живота ми. На четвъртия ден на използване на PC- 3, 6 за първи път от много години аз бях в състояние свободно да поглъщам храна. Изпозвам  малко повече от месец. Чувствам се доста добре. Щитовидната жлеза не ме тревожи, повиши се издръжливостга и работоспособността ми, укрепи се нервната система.

Името не е известно:
Пролетта след преглед лекарите диагностицираха хипотиреоидизъм. Използвах Тиреоген, Владоникс, ПК 2, ПК 3, ПК 6, Мезотел, чай Реланорм, Ведомикс. На 15-ти октомври 2010 г. отидох на преглед. Докторът дълго време гледал и попитал: "А вие какво сте пили?" Показах пептидите и получих отговор "Продължавайте! Добра работа." Благодаря ви за тези продукти.

CAT Игор Н. Новгород
Захарта ми падна от 8.5 до 6.0 и вече е стабилна, понякога дори е по-ниска. Започна да ми расте коса на главата.

Наталия
През февруари си счупих ръката, много лошо и ме оперираха, но заради високата захар /19/ раната не зарастваше. Лекарите успяха да я свалят до 10, но раната не зарастваше. Разказаха ми за пептидите и ме посъветваха да ги приемам, което и направих. Минаха 10 дни и ми направиха ренгенова снимка, която показа, че костта е започнала да зараства. В четвъртък ми направиха кръвен тест, лекари и медицински сестри не можеха да повярват, захар - 5.5. Бях толкова шокирана от резултата си, че не можах да обясня на лекарите, че аз приемам пептиди.

Татяна:
Искам да споделя моите резултати. През февруари за пръв път започнах да използвам капсулираните пептиди и получих много негативи, замаяне, възпалено гърло. Взех Тиреоген и Влаоникс. Но една седмица по-късно, цялата негативност изчезна и лечението премина гладко. Преди изпалзването на пептиди направих ултразвук на щитовидната жлеза, имах възли и отляво и отдясно, приемах Тиреоген един месец и започнах да чакам - минаха 3 месеца, за удължаване на срока на действие на пептиди и отново направих ултразвук. Отдясно възлите изчезнаха, отляво имах малък възел. Исках да кажа че през първата седмица имах усложнения с щитовидната жлеза, а след това започнах възстановяването. Сега вече не се страхувам да приемам 2 пептида - Стамакорт и Владоникс, използвам РС-4, РС-6, РС-8, РС-12, РС-17, РС-19.
С РС-4 разтривам лицето и искам да кажа, че има мигновенни резултати. Мъжът ми започна да приема цялата линия на капсулирани пептиди. Всяка сутрин пита какви капсули ще приема днес. Въпреки че той е яростен противник на всякакви хапчета видя ефект и е щастлив. Така че не се страхувайте да приемате пептиди- започнете с малки дози и постепенно увеличавайте до препоръчителното. Желая ви здраве и пак здраве!

Ушакова - м:
От моя опит, много добри са течни пептиди за панкреас. 6 месеца бях под наблюдение в клиника за лечение на диабет. След като започнах за изполвам РС-2, 2 седмици захарта не се повиши над 7, а преди беше 15 и повече. Но започнах да спя и през деня и през нощта, така и живея задрямала.

Ирина Б. Москва:
Споделям много добър резултат за намаляване на захар при неинсулинов диабет. Оказа се, че Ендолутен и Владоникс успешно намали и поддържа кръвната захар на чичо ми (много голям скептик). И тези лекарства той се съгласи да взима само заради простатата. Така действат нашите препарати по цялото тяло. Кръвната захар беше 10, сега 4-5 . Премал е препаратите един месец само от тези, които съм написала.

Галина:
Ползвам продукцията на НПЦРИЗ от 1,5 години за цялостно лечение на щитовидната жлеза, онкопротектори Енсил и Ревифорт. Резултат на 100%! Нямам остри болки в стомашно-чревния тракт есента, както преди. От август до септември предварително приемам пептиди.

Името не е известно
От април 2012 г., започнах да взимам пептиди заради автоимунен тиреодит -  Ендолутен, Тиреоген, PC- 6 . През май продължих с  Ретисил и прилагах външно Meзотел за главата. След 2 месеца хората около мен забелязаха, че съм се променила, станала съм по-красива, с променен тен, кожата ми е по-еластична. Здравето и самочувствието ми се подобри. Моя приятелка, като ме погледна, също пожела да си купи някои пептиди. Всичко е супер! Дай боже да имаме тази компания завинаги.


Обратно към ОТЗИВИ