Костна система

стави, кости, хрущяли

Елена С., Кемерово:
Първоначална диагноза: млад мъж, малко над 40г с фрактура на шиен прешлен 5-6, от 1995 г. в инвалидна количка, обездвижен, няма чувствителност при лумбалната област. В рамките на 17 години нищо не му е помогнало. Провежда лечение с нашите продукти.
Това е отговор на моя въпрос за състоянието на човека в момента:
„Благодаря ви, всичко е добре. Мускулите на краката започнаха да го държат, нещо което беше невъзможно. Когато започна да ги пие нищо не се случи, но сега настъпи промяната и нещата потръгнаха. Той ползва БАД на друга фирма /В****/ преди 10 години, но без особен успех. Такова нещо, честно казано не очаквах! Нервната проводимост в краката започва да се възстановява изведнъж, при толкова много години на неуспешно лечение. Помощта при пептидите не е мигновена, те се натрупват в организма, тяхното действие е с по-продължителен ефект и тогава резултатите се появяват. Няма да повярвате, имах сълзи от щастие.”
Дай боже търпение на нашия партньор срещу ужасното му заболяване. Пълния курс започна със синтезирани пептиди, препоръчах ударна доза, Церлутен, Венфорт, Владоникс, мезотел, ПК. Приема ги 4 месеца. Направихме почивка два месеца! И резултатите дойдоха рязко! Знаем, че пептидите са склонни да дават ефект след определено натрупване, а тук ситуцията е 17-годишна! Само след 5 месеца, започна възстановяване на проблем, който 17 години е търсил разрешаване.

Ирина B.Dnestrovsky:
Скъпи приятели, искам да споделя за използването на течни пептиди. Съпруга ми, шеф на хирургично отделение в местната болница, без загрявка отиде на уиндсърф. Рамото го болеше цяла нощ. Приложихме 4 капки от PC- 4 (за ставите) сутринта и  болката си отиде до вечерта. Ние продължаваме да прилагаме по 4 капки. Той е убеден, че пептидите са много ефективни.

Името неизвестно - жена:
Мога да кажа за резултати, свързани с болки в ставите, в коляното през нощта, а на сутринта болката е изчезнала. Аз намазах тази област с нашия крем за крака и за много кратко време забравих болката. Бих искала да добавя още една супер новина - 36години живея със съпруга си, и днес той ми подари един крем Комплимент. Аз го използвах без да виждам никакви промени във външния си вид. Но съпругът ми ме попита: Ти какво направи с лицето си? Това пластична хирургия ли е?  Тогава се погледнах в огледалото и наистина не виждах бръчките.  Това е резултат от един месец използване. Поставих новата си снимка на Skype. Един от приятелите ми попита защо съм поставила снимка на дъщеря ми. Съжалявам, но аз отдавна съм баба . Това е, за което съм мечтала, без пластична хирургия  и за малко пари!

Нелия, Москва:
Искам да споделя моите резултати ... Имах преди няколко дни силен пристъп на болки в ставите, особено в кръста. И преди три дни започна нова атака - не можех да се движа, да седна или да се изправя ... В началото бях уплашена и след това си спомних за течни пептиди и поставих на ръката 12 капки веднъж от PC -4 и 5 и след 1 час болката намалява и до вечерта аз бях в състояние да седна и да стоя ... На следващия ден поставях отново една и съща доза сутрин и вечер ... от понеделник трябваше много работа да свърша и аз почти се паникьосах, но днес е понеделник и аз цял ден тичах из града като кон .... Ура за пептиди. Тези, които имат подобен проблем с гръбначния стълб - може да ме разберат. Не губете нормалния си живот, спрете болката за 1 ден.

Лидия В., на 67 години:
Имах силно болезнени стави. Използвах PC- 3 , 4, 5 + Regenart - и сега те работят както в по-младите ми години.

Александър
Моето име е Александър. Живея и работя в С Петербург и ползвам пептиди от 1 декември 2010 година. Имам хроничен артрит в челюстната става и го лекувам с PC- 4 от средата на януари 2011 г. (отне около 2,5 месеца). Чувствам намаляване на възпалението на ставния хрущял и обща психосоматична положителната тенденция в процеса на възстановяване на зоната на челюстта. Подобри ми се съня, свързано с поемането на допълнителни Калцил и Цилзил. За мама купих крем RL - 02 и тя каза, че няма нищо по-добро от нейния опит. От Д.А. Горгиладзе - вицепрезидент на компанията зная, че този крем е лидер на цялата линия Reviline. Постоянно употребявам Калцил, Цилцил, PC – 4, Meзотел NEO.

Alexander:
Майка ми току-що навърши 80 години. Преди 9 години бе отписана от лекарите като лежащо болна, с увреждания група 1. Сега ползава пептиди и мезотели. Вече ходи и иска да работи в градината!

Светлана, Иркутск:
Диагноза: лумбална херния, ревматоиден артрит, които клиента редовно лекува, ползва периодично кални и водни бани, прави аеробика т.н. но има постоянна болка, влошаваща се през нощта. Започна да използва PC3 + Имусил, PC 4 , 5 + Сигумир по схема. На третия ден от приема на Сигумир нощната болка престана. Един месец по -късно, човека се чувства почти здрав. Курсът бе удължен на 3 месеца.

Ирина:
1. Болката напълно изчезна в раменната става при използване на PC-1, PC-2, РС-3, PC-4, PC-8. Жената постоянно имаше блокада, която траеше 3-4 седмици. В момента блокадата я няма.
2. Имам още един резултат, Болки в рамото при вдигане на ръката и лумбална болка, когато се движи ръката. Използвахме 2 опаковки от чай Хондромикс и болката започна да отпада на третия ден отприема. След 2 месеца, болките в рамото вече са преминали и практически не се чувства болка в гърба и ставите.

Зоя, западни USA:
Искам да споделя резултати. Болеше ме лакетна става. Две седмици се мажех с крема за крака, и болката си отиде, а след 1 месец ползване на течния пептид - много се подобри зрението.

Името не е известно:
Напълно премахната болка в раменната става при използване на PC-1, PC-2, РС-3, PC-4, PC-8. Жената е имала чести и продължителни блокади.

Името не е известно:
След контузия преди 15 години, имам постоянна и скучна болка в ставите - възпаление на шийката на бедрената кост, а гинекологично - фиброми. Използвах PC-1, PC-2, РС-3, PC-4, PC-5, PC-10, мезотел Neo, Имусил, Енсил в продължение на 1/2 години. Болката си отиде и с удоволствие се разхождам. A козметика върши чудеса! Благодаря за възможността да живея, да бъде здрава и щастлива! Успех на всички и просперитет.

Името не е известно:
23.07 – имам фрактура на левия глезен, 24.07 – крака е гипсиран. Използвам Мезотел от 28.07 заедно с ПК 4, 5, 3, Владоникс, Сигумир, Калцил, Регенарт. След 1 месец спрях приемането на хранителни добавки и ПК. Резултат: На 11-я ден нямах болка в крака и аз започнах да се движи из апартамента, леко опирайки се на крака, а на 15-ия ден – излезнах на улицата. След отстраняване на гипса, травматолога не можа да разпознае къде точно е било счупването. След отстраняване на гипс, ползвах крем за крака за облекчаване на отоците. Минаха 4 месеца. Нямам болезненост, краката "работят”. В допълнение, подобри се вида на ноктите  -  не се цепят и изглеждат здрави. Благодаря на всички.

Andrew Z. Illichivs'k:
Моя приятелка използва пептиди 2 месеца. Тя е на 71 години с остеопороза, като през последните 10 години, има ежедневните периодични болки в ставите. Тя не може дори 5 минути за да бъдат в една и съща поза, поради болката. Ние започнахме постепенно, отначало с пептид за ставите. Сега жената може да се движи из апартамента с бастун, без умора и болка (до сега, на улицата тя е излизала само няколко пъти в годината). Острите болки в ставите почти изчезнаха. На лицето има значително подобрение (тя е бивша оперна певица и наистина иска да пее отново, най-малко за себе си и своите близки).

Името не е известно:
Силна артроза на коляното, но инжекциите ми помогнаха за 3 месеца, какво ли не пих – облекчението е кратко. Веднага след като започнах да пия Сигумир облекчението дойне веднага, походката ми се промени. Приемам още PC-4, мезотел. Благодаря за вашата работа

И.И.:
Аз съм на 72 години, от февруари 2010 г. съм в компанията. Аз имам много болен десен крак, трудно ходя, имах подуване, кракът беше като стъкло. Можех да нося само стайни чехли. Ползвах Мезотел - 2 пъти на ден, PC- 14, пептиден крем срещу разширени вени сутрин и вечер. След един месец мина подуването и болката и обух есенни обувки. Благодаря ви за тези ефективни продукти. И още - страдах от високо кръвно налягане, често главоболие, виене на свят. Ползвах Церлутен, Вентфорт, Владоникс, ПК-1, ПК-2, ПК-3, Олекап, Мезотел и чай. Кръвното е ОК, няма главоболие, аз се чувствам на 18 години. Благодаря! Ние чакаме нови разработки с нетърпение!

В.А.:
През март внезапно ме заболяха ставите на краката. Седях кротко на един стол, нищо не предвещаваше болест. На вратата се позвъни. Трябваше да отворя но паднах от остра болка. Имах чувството, че краката ми са счупени. След прилагане на мезотел, Регенарт, PC 4 една седмица се чувствах малко по-добре, след 2 – станах. Така че през цялото лято тичах. Благодаря ви за тези продукти.


Н.М.:
Ползвах 3 месеца пептидни комплекси PC-3, PC-4, PC-8, PC- 11 и Регенарт. Краката не ме болят, с удоволствие ходя дълго време и бягам. Препоръчвам всички тези невероятни продукти.

Наталия
През февруари си счупих ръката, много лошо и ме оперираха, но заради високата захар /19/ раната не зарастваше. Лекарите успяха да я свалят до 10, но раната не зарастваше. Разказаха ми за пептидите и ме посъветваха да ги приемам, което и направих. Минаха 10 дни и ми направиха ренгенова снимка, която показа, че костта е започнала да зараства. В четвъртък ми направиха кръвен тест, лекари и медицински сестри не можеха да повярват, захар - 5.5. Бях толкова шокирана от резултата си, че не можах да обясня на лекарите, че аз приемам пептиди.

Людмила, Одеса:
Моят резултат: След контузия преди 15 години постоянно имах болки  в ставите - възпаление на шийката на бедрената кост, гинекология - фиброма /2 възела/. Приемах ПК -1, ПК-2, РС-3, ПК-4, ПК-5, ПК-10, мезотел нео Имусил, Цинсил. Използвам пептидите  в продължение на 1,5 години. Болката изчезна, много и с удоволствие ходя. И пептидната козметиката прави чудеса!  Благодаря за възможността да живеят, да творя. Пептидите дават  възможност на много хора да бъдат здрави и щастливи! Успех на всички и просперитет!

Любовта С., Перм:
Аз започнах да използвам продуктите от отчаяние. Казаха ми, че остеопорозата не се лекува, може да спре само за известно време, имах силна болка в гърба. Аз трябва да кажа, че след преглед от педиатър (имам документи) имам 3 наранени прешлени на гръбнака, от 1 травма и 2 много силно изтънени прешлени. Проблемите са стари, липса на калций, ползвала хондроитин и глюкозамин инжекции и добавки, но състоянието се влошава. Стигнах до момента, че не мога да седя в продължение на повече от 20 минути, постоянно чувство на умора и неразположение, дори упражненията правя с разрешение на специалисти. Вероятно ще се чудите как съм стигнала до тук. Нищо секретно няма, работила съм дефектоскопия /рентгенно – гамма- графия ) и на 45 години се пенсионирах. Аз не вярвах в успеха, но само за първия месец спряха болката в краката, а след това сънят ми стана по-добър, и всичко е по-добре! Разбира се, за 10 месеца от лечението, това е само началото, но аз се чувствам 10 години по-млада! През тези месеци, аз изпих много пептиди по схеми, тъй като съм имала много проблеми, не всичко мога да кажа... Осъзнах обаче, че всички пациенти имат шанс! Просто трябва търпение и желание да се оздравее! Сега аз не се страхувам даже да падна! Сега пептиди приема цялото ми семейство, майка ми /83 год/, леля ми /78 години/, сестра ми /57 години/ и много от моите приятели! Ние всички имаме резултатите, някой повече, някой по-малко! Задавайте въпроси, радваме се да отговорим!

Галина:
Страдах от херния между прешлените повече от 8 години. Преди да започна да приемам пептиди, се предвижвах в апартамента със стол. По улицата ходих в поза на молещ се, през 100 метра трябваше да седна на пейка за да ми мине болката. След прилагане на пептидни комплекси 1, 2, 3, 4, 5, на двете ръце по 6 капки. Вече втора година вървя и спя спокойно.

Светлана И., Москва:
Малката ми дъщеря е на 1 година и 3 месеца и вече яде парчета! Зъбите растат – увеличава се нуждата на организма от калций! Тя инстинктивно се насочва към това, което е необходимо! При децата, както при животните е силно развит инстинкта! Те разбират какво в тялото не е достатъчно или кое ще ги излекуване. Дори има мнения, че на децата трябва да бъде разрешено, в рамките на разумното, това което искат. Лекарите казват, че калцият не бива категорично да се купува от аптеките! Той не само при възрастни се складира под формата на соли. Той също така засяга бъбреците! Затова калцият е противопоказен при калциево-бъбречни заболявания! Нашият Kaлцил е комплексен препарат, който участва във всички необходими биохимични процеси в организма. Имайте предвид, че при жените след 50 години (някои дори по-рано) калция намалява поради физиологични причини! Ето защо костите стават по- крехки, заплашени сме с чести фрактури. Например, майка ми игнорира нашите молби да приема калций редовно и продуктите, които ние изпращахме тя складирала за по-късен етап. Но не беше нужно да се чака дълго – след 6 месеца тя получи фрактура! Можем да кажем, от нищото! Но когато има спешна нужда, ние правим всичко, което работи: PC 4, 5, Регенарт, Kaлцил, Карталакс, Сигумир, чай Хондромикс! И след споделяме резултатите, а можеше просто да направи профилактика! Липсата на калций в организма, води до 157 заболявания в костите, мускулите, сърцето,  гръбначния стълб, зъбите, ставите и т.н. Ако калцият липсва някъде, то той се набавя от гръбначния стълб, костите и от тук идват всички болести и дисбаланса на тялото. Мога да кажа , че това е любимата ми добавка, аз я приемам почти постоянно, като с възрастта, дозата е по-голяма. В допълнение, той държи в ред костите и кръвното налягане, тъй като присъства магнезий и витамини, които са потребни за жената!

Agnes:
Добър вечер, приятели! Искам да споделя една история, свързана с използването на PC- 5 само 1 опаковка. Една възрастна жена, на 65-годишна възраст, със счупена дясна ръка. Поради големия отток не може да се сложи гипс, поставихме подкрепяща превръзка. Палеца не се движи. Ръката не може да бъде отпусната. Болка.Оттока си стои. Така че последните 2 месеца, опитахме всички възможни средства, докато не научихме за пептидите. Първите 2 дни прилагахме 1 път на ден, по 1 капка на 10 кг телесно тегло. Втривахме в областта на ръка и директно върху оттока. На третия ден променихме пептида - 3 пъти на ден и резултата се появи! Оттокът започна да омеква и намалява, пръстите вече мърдат! След прилагане на цялата опаковка, пръстите се движат, болката в областта на фрактурата отшумя, подуването почти изчезна (но все още има). Тази жена носи вече ръчната си чанта! Радвайте се за нея и за нашите учени!


Обратно към ОТЗИВИ