Резултати от използване на пептиди

мнения от различни хора (стр. 1 от 5)

Ирина B.Dnestrovsky:
Скъпи приятели, искам да споделя за използването на течни пептиди. Съпруга ми, шеф на хирургично отделение в местната болница, без загрявка отиде на уиндсърф. Рамото го болеше цяла нощ. Приложихме 4 капки от PC- 4 (за ставите) сутринта и  болката си отиде до вечерта. Ние продължаваме да прилагаме по 4 капки. Той е убеден, че пептидите са много ефективни.

Името неизвестно- жена:
Мога да кажа за резултати, свързани с болки в ставите, в коляното през нощта, а на сутринта болката е изчезнала. Аз намазах тази област с нашия крем за крака и за много кратко време забравих болката. Бих искала да добавя още една супер новина - 36години живея със съпруга си, и днес той ми подари един крем Комплимент. Аз го използвах без да виждам никакви промени във външния си вид. Но съпругът ми ме попита: Ти какво направи с лицето си? Това пластична хирургия ли е?  Тогава се погледнах в огледалото и наистина не виждах бръчките.  Това е резултат от един месец използване. Поставих новата си снимка на Skype. Един от приятелите ми попита защо съм поставила снимка на дъщеря ми. Съжалявам, но аз отдавна съм баба . Това е, за което съм мечтала, без пластична хирургия  и за малко пари!

Нелия Москва:
Искам да споделя моите резултати ... Имах преди няколко дни силен пристъп на болки в ставите, особено в кръста. И преди три дни започна нова атака - не можех да се движа, да седна или да се изправя ... В началото бях уплашена и след това си спомних за течни пептиди и поставих на ръката 12 капки веднъж от PC -4 и 5 и след 1 час болката намалява и до вечерта аз бях в състояние да седна и да стоя ... На следващия ден поставях отново една и съща доза сутрин и вечер ... от понеделник трябваше много работа да свърша и аз почти се паникьосах, но днес е понеделник и аз цял ден тичах из града като кон .... Ура за пептиди. Тези, които имат подобен проблем с гръбначния стълб - може да ме разберат. Не губете нормалния си живот, спрете болката за 1 ден.

Името не е известно:
Момче на 14 години, болно от астма, използва пептиден комплекс номер 12 (за бял дроб) и първата пролет той не е имал рецидив на заболяването.

Москва Светлана:
Имам в структурата си  в Украйна една жена - лечителка. Тя без никаква техника, вижда какво се случва в тялото. Когато се появиха нашите хранителни добавки, тя започна да търси в каква комбинация и дозировка те работят по-добре. Всяка добавка работи и сама много добре, но когато тя взе по една опаковка Цинцил и Имусил в ръка, започнаха веднага изменения в организма, преди даже да ги изпиете! Това предполага, че нашите хранителни добавки, наред с полезността, са с много силна енергия!

Ирина Италия:
Здравейте всички! Исках да споделя примери: съпругът ми се събуди вчера сутринта с подути венци, от зъб ме се отчупило парче. Дадох му PC- 5 за жабуркане в устата. Вечерта ми каза, че болката е минала и всичко е наред!
Друг пример: майка ми страда от високо кръвно налягане и захване при ходене. Днес ме зарадва, като каза, че "кръвното е стабилно и не се задушава при ходене"!

Татяна:
Здравейте от Белгород- Днестър! Имам новини!
В рамките на 10 дни след прилагането на мезотел  и PK10 миомата е намаляля два пъти!  Хипотиреоидизъм на щитовидната жлеза, паразити в черния дроб, възпаление на ставите - тези диагнози ми бяха открити на магнитен резонанс преди 2 месеца. След един месец ползване на мезотел нео, пептидни комплекси за черния дроб и ПК за ставите,  диагностиката показа всичко в норма. Не очаквах такъв резултат в такъв кратък период от време. Паразитите ги имах в почти всяка диагноза, защото обичам месо и риба. Много съм изненадана, че този път нищо не се открива. Мисля, че колоидното сребро в мезотела си е свършил работата.

Валентина, Белгород- Днестър:
Специални здравословни проблеми нямам. Мезотел и крем с пептиди за бръчки използвах. След 2 седмици на употреба имам подобрена визия, значително намаляване на бръчките.

Татяна, 36 години:
PC -3 + Meзотел – справих се с простудата за 1 ден.

Наталия, на 17 години:
Безпокои ви скокове в кръвното налягане, тахикардия, умора. Използвайте PК- 1, 2, 3  в продължение на 2 седмици. Налягането се нормализира, по -лесно се устоява на жегата, повишава се ефективността, подобряване на съня.

Лидия В., на 67 години:
Имах папиломи по кожата и те изчезнаха когато използвах крема «Гладка кожа» с пептиди; Имах силно болезнени стави. Използвах PC- 3 , 4, 5 + Regenart - и сега те работят както в по-младите ми години.

Ирина , 49 години:
При тежест в краката, умора, изпъкнали вени и подути кръвоносните съдове – обърнете се към мен. Опитайте с крем за крака с пептиди и PC -3 и 14. Още в първата седмица на приложение се отбелязват значителни подобрения. След един месец на някои места подутостта изчезна, а някъде намаля. Изпъкналите вени намаляха. Много благодаря на разработчиците. Аз вярвам в продуктите, а сега не само облекчавам краката си, но и възстановявам здравето си с помощта на пептиди.

V.V.N., 55 години
Купих за съпруга си PC-3 и 8 за нормализиране на черния дроб. Отбелязвам, че черния дроб го притесняваше. И той получи отвращение към алкохола! Сега бих препоръчала този комплекс за всеки, който злоупотребява с алкохол.

J. С., на 48 години:
Аденом на простатата. Приложени са мезотел, PC-3, 9, 14. Аденома бе намален наполовина, нормализира се уринирането и сексуалните отношения със съпругата. Ние започнахме втори меден месец, въпреки че живеем с нея в продължение на 27 години! Дори не можех да си представя, че това се случва! Благодаря на нашите учени!

PA, 53, Kharkov
По препоръка на приятели, реших да опитам PКомплекс за бронхиална астма, което ме притеснява повече от 10 години. За две седмици усетих значителни резултати - атаки се случват по-рядко и са по-леки.

Следваща стр. >