МЕЗОТЕЛИ ЗА ВЪТРЕШНА УПОТРЕБА

Серият мезотели за вътрешна употреба

"Продакс" ЕООД, Донка Лапунова

Серията мезотели за вътрешна употреба спадат към базовите продукти за възстановяване, и на сегашния етап включват 3 вида.
Първият вид –  това е Мезотел на основата на холин, колоидно сребро, а също така има във основата си екстракти от Готу кола и мерджан.
Вторият вид – това е Мезотел бюти, които има в състава си цинк, селен.
И третият вид мезотел – това е Мезотел нео, който включва в себе си освен всичко изброено по-горе, също и ресвератрол.
Основната задача  на всички тези мезотели е значителното подобряване на дейността на нервната и имунната система, мощно антиоксидантно и ревитализационното въздействие върху организма, позволяващо при редовна употреба да се увеличи средната продължителност на живота (в зависимост от вида на продукта) с 18-25 %. По-долу са представени свойствата на основните компоненти на мезотелите.

Холин

Холинът е продукт които възстановява недостига на ацетилхолин в организма, подобрява дейността на нервната система и обмяната на веществата, забавя процесите на стареене, изкарва токсините от клетките, повишава антиоксидантния статус, засилва устойчивостта срещу стрес, подобрява текстурата, влажността, еластичността и цвета на кожата, подпомага изглаждането на дребни бръчици.

Колоидно сребро

Колоидно сребро има противовирусно и противомикробно действие, подпомага за изкарването на солите на тежки метали, повишава антиоксидантния статус, засилва имунитета, понижава риска от онкопатология.

Цинк

Цинк стимулира дейността на тимуса и засилва имунитета, стимулира процеса на регенерация, повишава антиоксидантния статус, участва в дейността на 200 ензимни системи, на хормона на растежа и инсулина.

Селен

Селенът засилва имунитета, понижава риска от онкозаболявания, подобрява дейността на кръвоносната система.

Готу кола и мерджан

Подобрява мозъчното кръвообращение, стимулира процеса на регенерация, забавя процесите на стареене, повишава сексуалността.

Ресвератрол

Възпрепятства развитието на атеросклероза, нормализира обмяната на мазнини, повишава антиоксидантния статус и понижава риска от рак при жените.