Относно оригиналността на пептидните продукти

Не се доверявайте на всичко писано в интернет пространството

"Продакс" ЕООД, Донка Лапунова

Тази статия е от преди 2 години, по повод подобни писания във Фейсбук. Днес получих имей от Пептиди България ЕООД с подобни писания и заплахи. Това няма да остане така, както преди 2 години и ще има ответна реакция от производителя, не от дистрибутура НПЦРИЗ.

Във връзка с появилите се в интернет пространството предположения, че пептидните продукти на НПЦРиЗ без холограма (PP) не са оригинални или са имитиращи, сме длъжни да разясним следното:

- Всички Цитомакси и Цитогени, пептиди в разтвор и др., разпространявани по маркетинговия план на НПЦРиЗ, се произвеждат от ООО "ХБО при РАН "Фирма Вита" Санкт Петербург, Русия.

- ООО "НПЦРиЗ" е търговско дружество и е един от многото търговци, разпространяващи Цитомакси и Цитогени, но са решили производителя да поставя тяхна холограма.

- Друг такиъв тъговец е например ООО "Гармония" Санкт Петербург, Русия, като продуктите разпространявани от тях са без холограма. Това не прави Цитомакси и Цитогени, разпространявани от тях, не оригинални или имитиращи.

- На самите опаковки съвсем ясно е написано кой е производителя, по договор с кого се опаковат и евентуално брандират.

- Подобна е ситуацията и при другите продукти, разпространявани от НПЦРиЗ. При тях производителите са 3-4 други фирми (напр. ООО "Пекталь", ЗАО "ГНЦ ПМ Фарма", ООО "Сибфармконтракт" и др. ), които пък не поставят холограма , а само информация за договора им с НПЦРиЗ.

- Продуктите на цитираните производители, разпространявани от други търговци, са точно толкова оригинални, колкото са и от НПЦРиЗ.

Вноса на пептидни продукти, когато е по установения ред, е винаги легален, независимо дали се купуват от НПЦРиЗ или директно от производителя. Това не е нелегална търговия. Самите продукти са регистрирани за разпространение в ЕС.

Защо има различни цени? Според промемения маркетингов план на НПЦРиЗ, вече няма фиксирани клиентски цени. Всеки дистрибутор сам определя продажните цени за крайни клиенти. Логично продукти внесени директно от производителя, без посредничеството на НПЦРиЗ, да са с по-ниска цена.

Някои от вносителите на тези продукти не обявяват официално цените си на едро и дребно. Продажбата е на "четири очи", което поражда у нас някои съмнения

колко са оригинални тези продукти и как се внасят.

Не се оставяйте да бъдете манипулирани от слухове или публикации в интернет. Ние от peptidi.bg гарантираме за продуктите, които предлагаме, че са  оригинални.

Опаковка за ООО "НПЦРиЗ"

Ясно се виждат производителя ООО "ХБО при РАН "Фирма Вита" Санкт Петербург, Русия, който е един и същ на двете снимки, и разпространителя по договор НПЦРиЗ.

Опаковка за ООО "Гармония"

Ясно се виждат производителя ООО "ХБО при РАН "Фирма Вита" Санкт Петербург, Русия, който един и същ на двете снимки, и разпространителя по договор ООО "Гармония".