Биологично-активни хранителни добавки БАД

обща информация

Комплексната употреба на по-долу представените БАД-ове изпълнява една от изключително важните функции на серията продукти, а именно: дава възможност за профилактика на преждевременното стареене, спомага за нормализирането на обмяната на веществата и подсилва организма без да предизвиква странични разрушителни действия.

Използването на биологично активните добавки на Центъра по Ревитализация и Здраве и съчетаването им с пептидните биорегулатори спомага за удължаването на младостта, на красотата, за повече здраве и активно дълголетие.

Дозировка на активните вещества. Хранителните добавки съдържат по-малки количества биологично-активни вещества – физиологична доза, а не терапевтична. Имат постепенно натрупващо действие.

Степен на действие. Хранителните добавки не предизвикват моментални съществени промени в организма на човека. Те се приемат като допълнителна терапия в комплексното лечение.

Съдържание на синтетични компоненти. В биоактивните добавки (БАД) практически няма съединения, които са чужди на човешкия организъм.

Странични ефекти. Хранителните добавки нямат странични ефекти, освен индивидуалната непоносимост към някоя от съставките.