Декоративна козметика с пептиди

обща информация

Това е една висококачествена козметика на основата на иновационна технология.

Първата в света серия декоративна козметика, в чиито състав са заложени естествени пептиди! По този начин постигаме не само козметичен ефект, но имаме и лечебно действие. 

Пептидната декоративна козметика включва: Балсам за устни с пептиди, Балсам-блясък за устни с пептиди, Спирала за мигли (черна) с пептиди, Спирала за мигли (кафява) с пептиди. И това е само началото.

Всеки един от продуктите е внимателно подбран и тестван според особеностите на различните типове кожа. Извършва се и задължителен контрол на качеството и устойчивостта на използване. Ще продължим да създаваме нови продукти, придаващи на женското лице не само блясък и красота, но и грижещи се за нашето здраве.

Пептидната декоративна козметика е нещо повече от просто козметика. Тя е здраве и красота!

Балсамът за устни PeptideLips® създава чувство на комфорт още с първото нанасяне. Моментално премахва усещането за дехидратирана кожа. Притежава свойството да изглажда, регенерира и овлажнява кожата на устните.  Ускорява процеса на заздравяване при нацепени устни. Забавя процеса на стареене. Спомага за премахването на раздразненията. Защитава устните от ниските температури  и от колебанията в нивото на влажността.  Нанася се лесно върху устните, като играе ролята на профилактично средство срещу възпалителни заболявания, и притежава UV-защитни свойства.

С помоща на балсама PeptideLips® усмивката Ви ще сияе от здраве и красота!

Спиралите за мигли PeptideLashes® притежават невероятното качество да покриват внимателно и цялостно миглите, от корените до върховете, да обгръщат всяка една мигла поотделно, като цветът се запазва през целия ден, без нанесената спирала да се размазва и разтича. С едно движение на четчицата придаваме на миглите си невероятен обем. В основата на спиралата стои нова иновационна формула с забележителни свойства, които придават дълбок и изразителен поглед, удивителна форма, извитост и обем на миглите. Спиралата PeptideLashes® покрива миглите отлично, като ги прави необикновено пухкави и обемни, придавайки им наситен черен (кафяв) цвят. Придава също така дълбока изразителност на погледа и е част от модния и ефектен грим.