Дихателна система

бронхи, бял дроб, астма, при простуди, хрема

PA, 53, Kharkov
По препоръка на приятели, реших да опитам PКомплекс за бронхиална астма, което ме притеснява повече от 10 години. За две седмици усетих значителни резултати - атаки се случват по-рядко и са по-леки.

N.Im.:
Добър ден, скъпи приятели ! Аз съм в компанията от нейното създаване. Аз ще пиша за мой резултат. Имах хроничен бронхит, започнал с недолекувана настинки. И през последните няколко години имам постоянна кашлица, ден и нощ, с храчки, често с продължителни атаки. Всяка простуда приключва с усложнение и антибиотици. Диагностицираха ме, че бронхита може да се превърне в астма. Тази упорита кашлица ми пречеше да живея нормален живот. От семейството ми вече ме гледаха с подозрение, карали са ми да пия твърде много сиропи, лекарства и билки, но без резултат. И първото нещо, което си купих за себе си от пептидите бяха PC 3 (тимуса пептид) и PC 12 ( комплексни пептиди на бронхите) . Две малки шишенца от 10 мл всяка. Втривах 8 капки вечер. Месец използвах - кашлицата не си отива. Още една седмица продължих и мога да кажа: нямам кашлица и храчки! Аз дори не се нуждая от пълен курс, както се препоръчва - 3 месеца. Сега аз реших превантивно  да използвам всички течни пептиди, за да проверя дали работят. По-добре, разбира се, да се опитат и да получите резултат. Просто аз съм Тома-неверни, който докато не пробва - не вярва.

Людмила, Шотландия:
Това са резултати от моите партньори!

Светлана, Иркутск:
1 . Роднина, страдащ от хроничен бронхит, след курса (1 месец) с PC3 и PK12 забрави за съществуването на проблема вече 6 месеца. Първите резултати се чувстват през първата седмица на приложение PC.

Maria B. Odessa:
Имах хроничен бронхит от 15 години, с трудно дишане и дива кашлица. Имах и много сериозен гинекологичен проблем /резултати от компютърен томограф/ и назначена операция. Благодарение на продуктите с пептиди, бронхита изчезна, аз дишам дълбоко. Гинекологичния проблем отмина. Дъщеря ми имаше ежедневно киселини в стомаха, главоболие. Киселини отминаха на третия ден, главоболието изчезна. Чувствам се страхотно, това е страхотно. О, забравих, страхотни са кремовете, мои познати „не ме познават” вече. Благодаря за изключителни продукти .

M. G.
Момче на 14 години, болно от астма, използва пептиден комплекс номер 12 (за бял дроб) и първата пролет той не е имал рецидив на заболяването.

И.М.Н.:
Съпругът ми има туберкулоза. В болницата назначиха лечение, и аз от своя страна паралелно му давах: Владоникс (3 опаковки), PC3 (3 бр), PK8 (3 броя), Регенарт ( 6 оп) , Имусил (9 оп), PK12 (3бр) и витамин комплекс. Отстраниха се даже капсулите в които се събират остатъчните туберколозни бактерии или както се казва, белезите в белите дробове. В санаториума, където той отиде след лечението, лекарят каза че не може да види такава диагноза. Само вписванията в картата и рузултатите от болницата могат да потвърдят че наистина е имало такова нещо! Аз съм много благодарна! Благодаря ви!

Името не е известно:
От 2006 г. не е минавало без хронична кашлица с храчки. Приложих PC-12 и PC- 3 /до 8 капки на ден/. Хванах се че мисля: " Къде е моята кашлица?" Владоникс и Имусил затвърдиха резултата. Вече и зимата се чувствам страхотно!

Анонимен:
Приятели, аз препоръчвам просто и ефикасно средство за спасение на горните дихателни пътища. Проверени многократно от мен и партньори ! Хипертоничен (сол) разтвор за използване на гаргара всеки 1,5 -  2 часа + 2-3 пъти на ден се разтварят 3 капсули Имусил (изсипва прахта от капсулите). За едно денонощие всички са оздравели. Ако добавите и ПС-3 и 12, ще бъде много по-ефективно. Желая ви здраве на всички, младост и просперитет. Наша компания прави всичко за ТОВА.

Анонимен:
Няколко капки от РС-3 смесих с 1 чаена лажичка преварена вода, в празно шише от Рс и по една капка във всяка ноздра. Детето ми прави това вечер и сутрин. Хремата изчезна! На обяд детето беше здраво.

Елена Ш.:
Неочаквано попаднах с дъщеря ми в болницата, диагнозата - ларинготрахеит, едновременно възпаление на лигавицата на ларинкса и трахеята. Причината - вирусна инфекция. Направихме спешна хоспитализация - дъщеря ми започна да се задъхва, получи спазми, кашлица и тн., всички симптоми. В болницата започнаха лечение...но паралелно започнах да й давам Владоникс 1 капсула 2 пъти на ден. РС-3 по 5 капки 2 пъти на ден. Резултат: на втория ден, за изненада на лекуващите лекари, рязко подобрение. Изчезнаха спазмите, кашлицата! На 3-тия ден я изписаха от болницата без да й изпишат лекарства, само инхалация. Две деца, които дойдоха с линейката с нас по същото време, в същата нощ са били в една и съща стая - едното момче е с усложния пневмония и сега е на антибиотици, другото момиче с усилена кашлица, температура от 39 градуса, и двете деца са в болница. Благодаря за пептидите Владоникс, Хонлутен и РС-3.

Анонимен:
Не мога да не споделя мой резултат. Тръгвах за работа, усетих леко неразположение, през деня започнах да чувствам болки в главата, от носът ми течеше хрема и тогава си спомних за РС. Взех РС-3 и започнах да използвам по 2 капки на всеки час. От настинката остана само спомен, а главата мина за няколко часа. Това работи !

Oдеса, Людмила O.
Искам да споделя и аз моя резулт. Ходих в правителствения отдел да представя доклад и моята инспекторка беше настинала или имаше вирус, хрема и кихане, не разбрах…. Сетих се за това по-късно, когато цяла седмица прекарах с температура, кашлица и силна хрема, в допълнение ангина, толкова бях зле, че не дадох на близките да спят през нощта от кашлицата ми. Гърлото е червено и силно ме боли, трудно е да говоря. Какво съм направила? Веднага изпих 5 капсули Владоникс, Хонлутен, а сутринта мезотел и чай Алвенорм. Честно казано, побързах да приема и Dekatilen от страх, че гърлото се влошава и няма да го спра. Аз няма да ви измъчвам повече, това ми отне 3 дни и аз съм отново на линия. Таня Рицкая чу гласа ми. Сега аз съм готов да се „бия” отново. Това е страхотно! Важно е да се помни, че никой не е в безопасност от вируси, ние не живеем изолирано. Така че, не се страхувайте да приемате при нужда ударна доза от нашите пептиди. Тя се приема 2 пъти на ден.

Светлана I. Москва:
Приятели, подходящо за зимата са неконвенционално използване на PC при силен студ. Смесете една капка от PC 3 и PC 12, добавете няколко капки вода за комфорт на носната лигавица и капете по няколко пъти на ден. На следващия ден, хремата почти е изчезна! Рецептата е използвана от много носове в Одеса! Въоръжете се с това средство!

Наталия H. Харков:
Само няколко часа след моя въпрос за болки в гърлото и аз вече говорих с нея по телефона. Аз капах през това време PK 3 и PC 12  в носа 4 пъти по 5-6 капки. Имам малко хрипове и подкашляне разбира се, но поне гласът се оправи. Така че аз споделям моя резултат, през зимата често се случва. Аз попитах защо да капя в носа. Тя ми отговори, че така пептида отива до гърлото. Аз намазах няколко пъти на шията PK -12. Сега, през нощта, дори кашлица е почти изчезнала, аз продължих да се мажа приблизително веднъж на час.

Обратно към ОТЗИВИ