Храносмилателна система

стомах, черен дроб, жлъчка и др.

V.V.N., 55 години
Купих за съпруга си PC-3 и 8 за нормализиране на черния дроб. Отбелязвам, че черния дроб го притесняваше. И той получи отвращение към алкохола! Сега бих препоръчала този комплекс за всеки, който злоупотребява с алкохол.

Светлана, Иркутск:
Използвалите мезотел, PC3 и PK8 значително подобриха състоянието на черния дроб, отминаха болките, загубиха  интерес към алкохола.

Сергей:
За резултатите - Днес  се обади партньор, жизнена жена с медицинско образование. В живота си тя е приемала куп различни добавки. Сега е щастлива, казва: можеш да ми честитиш, хеликобактерите ми са в норма (спад от 20 до 2 пъти и половина). Лекувана е преди това дълго и безуспешно. От нашите продукти е приемала Панакод и Стамакорт. В по-голяма степен помогна Стамакорт, защото след Панаксад, тя нямаше промяна, а след приема на 1 капсула Стамакорт, имаше тежък обрив на езика, възпаление на устата и по цялото лице. Това обаче премина след няколко дни. След което ... е такъв е резултатът и.

Людмила А. Одеса:
Относно Ревиформ шейк, Ревиформ абсорб, Ревиформ коктейл. Споделям резултати на прилагането на целия комплекс. В първия месец, лично при мен, възстановена работата на стоашно-чревния тракт, само от един Ревиформ коктейл и отлабнах с 5 кг, но спазвах и диета. Хранех се на всеки 2 часа, с качествена храна. След това изпих 1 кутия Ревиформ шейк и Ревиформ адсорб, диета вече на прилагах. Какво да ви кажа, влязох в дънки, които не съм закопчавала много отдавна. Сега трябва да сменя дънки с един номер по-малки.


Обратно към ОТЗИВИ