Комплексни проблеми

отзиви от хора, ползвали пептиди

Елена, Германия
Аз искам да споделя  резултатите от използването на пептидните продукти и да ви разкажа за моето семейство. Ние всички в семейството приемаме пептиди  за засилване на имунитета, никой не е боледувал от грип, въпреки факта, че около нас грипната инфекция се разпространяваше. Съпругът ми забрави за силното главоболие от което толкова много страдаше, а лекарят се изненада от значително подобрените кръвни резултати. Моя син се занимава с екстремени видове спорт и подържа стави си само с пептидни биорегулатори нищо друго не помага. Нашата баба засили сърдечния мускул и сега може да отиде на три пресечки без задух. В продължение на 2 години е напълно сляпа, но сега вижда контурите на обектите, а наскоро видя копчетата на якето. Радостта ни е огромна. Продължава да лекува своята съдовата система, раните и зарастват по-бързо. Моят кръвен тест е с подобрени резултати, познати смятат, че аз изглеждам много по -свежа и по-млада. За съжаление, няма снимки, които да доказват ...

Ирина, Италия
Здравейте всички! Исках да споделя примери: съпругът ми се събуди вчера сутринта с подути венци, от зъбът му се е отчупило парче. Дадох му PC- 5 за жабуркане в устата. Вечерта ми каза, че болката е минала и всичко е наред!

А.В., САЩ
Искам да споделя моите резултати. Аз съм биолог и за пептидите прочетох преди две години в "AMF " - имаше статия от В.Хавинсон .Тази статия много ме заитересува и чаках с нетърпение да си купя пептиди. Тъй като аз живея в Америка  много се зарадвах когато  най-накрая се появи възможност да получа необходимите пептиди. Взех си от течните пептиди, те  по-бавно действат но резултатът е положителен. От моя опит мога да кажа, че резултат почувствах след три месеца. В какво се изразява резултата. Аз приемах: мезотел нео, пептид за очи /вече гледам телевизия без очила/; пептид за белите дробове /изчезнаха хрипове на белите дробове и кашлица сутрин/; пептид за черния дроб /забравих за болката и дискомфорта/, пептид за бъбреци (болен ляв бъбрек) и пептид за пикочен мехур /болката престана, пикочната система работи като на млад човек/. Общо състояние: Аз съм на 65-годишна възраст, но сега смело мога да кажа, че се чувствам на 35 години. Reviline козметиката използвах също и по мое мнение, това е страхотно! И най-важното, с природните пептиди процеса на подмладяване не спира и продължава до подмладяването на  всички органи. Това е! Успех и на вас, мои приятели !

Наталия, Латвия:

Аз препоръчвам PC 9. Работи на 200%! Проверено лично! Съпругът ми така и не е имал проблеми, но сега „слънцето е много по-добре”, с по-високо качество (така да се каже).

Татяна:
Здравейте от Белгород- Днестър! Имам новини!!!!!  В рамките на 10 дни след прилагането на мезотел  и PK10 миомата е намаляля два пъти!  Хипотиреоидизъм на щитовидната жлеза, паразити в черния дроб, възпаление на ставите - тези диагнози ми бяха открити на магнитен резонанс преди 2 месеца. След един месец ползване на мезотел нео, пептидни комплекси за черния дроб и ПК за ставите,  диагностиката показа всичко в норма. Не очаквах такъв резултат в такъв кратък период от време. Паразитите ги имах в почти всяка диагноза, защото обичам месо и риба. Много съм изненадана, че този път нищо не се открива. Мисля, че колоидното сребро в мезотела си е свършил работата.

Н.Т., 36 години:
PC -3 + Meзотел – справих се с простудата за 1 ден.

Иванова Т., на 19 години:
Церлутен, PC - 1 , 2 и мезотел ми помогнаха по-лесно да се подготвя за сесията и много по-успешно да я премина.

Молба за съдействие  и РЕЗУЛТАТИ:
Здравейте отново. Искам да изпратя диагноза на мъжа ми, за да препоръчате лечение - енцефалопатия ст.II, умерена тетрапареза, тежко разстройство на малкия мозък, изразено когнитивно увреждане; гърчове с редки генерализирани припадъци. Той вече е болен 8 месеца, не може да ходи, не се храни сам, проблем с отделителната система, има уринален катетър, като 2 седмици тези проблеми са били лекувани от невролог (две седмици - крайна сметка неуспешно).
Лечението се провежда 3 месеца със следните продукти:  Церлутен по 1- 2 капс на ден 8 опаковки, Владоникс 8 опаковки, Венфорт 8 опаковки, PC-1 /3 бр/, PC -2 /3 бр/, PC 3 /3 бр/, PC -19 /3 бр/, Oмекап 6 бр. (1-2 пъти дневно), мезотел NEO -2 бр. Всичко е само началото! Нашата работа е да помогнем на хората.
Мъжът е на 40 години, седнал е и яде сам, значително намален мускулен тонус , но той се опитва да се измъкне от леглото! Но този резултат му даде увереност да продължи напред, за да се изправи на КРАКА и да продължи пълноценен живот!

Любов, Днепропетровск:
Имам остеохондроза на гръбнака, болка, артрит, загуба на зрение, панкреатична дисфункция и хроничната умора. Използвах: Владоникс, Церлутен, PC 8, 5, 4, 7, Вентфорт, мезотел, Kалцил, Цинцил. Зa 2 месеца станах нов човек. Имам енергия, жизненост, болка няма, тичам. Много съм благодарна за такива продукти за възстановяване ! Аз съм здрава! Поклон.

wertywerty6154 :
Скъпи приятели! Поставям резултатите от прилагането на пептиди на моите родители.
Баща: 74 години, с болест на Паркинсон, която се е развила след микроинсулт. Преди 18 месеца, бе опериран в Републиканската клинична болница в Казан. В резултат - намалихме лекарствата. Не може самостоятелно да стане от легнало или да е в  седнало положение. На сутринта, след сън, има нужда от помощ не само за ставане, но и в движението. Имаше лош, неспокоен сън, парене и болка в краката. Започнах да използвам пептидни продукти 01 декември, т.е. непълни 2 седмици. Резултат: На сутринта, той не се нуждае от помощ при разходката, намаля болката в краката. Сънят е по-добре.
Майка: 69 години, с подагра, болки в ставите (коляно и бедро), 3-та степен хипертония, умора, желание да си легне, болки в краката при ходене и главоболие. Продуктите използва от 1 декември. Резултат: изчезна подаграта, което причинява болка при ходене. Очите светят, тича, лети наоколо във фермата. Няма желание да си легне. Добро настроение, желание за трескава дейност!

P Petrenko, ZM, 62 г.
От хемороиди ме спаси PC-14! След преживян силен стрес, при мен се увеличи нервността, раздразнителността, плачливостта, нарушения на съня. Доктор ми изписа антидепресанти, но те предизвикаха сънливост, летаргия, апатия. Отказах ги и след кратко време се върнах към същата депресия. Един приятел ми каза за пептидите. Интересно ми беше, разбира се, възстановяването на нервната система. Приложих мезотел, PC-2, 3 и цинцил. Много съм благодарен на моя приятел, че ме върна към нормален живот!

Т. Арн., 55 г.:
Аз използвах пептиди след пълно изследване в клиника. Имах болки в ставите, ужасяващи чернодробните проблеми и повишен холестерол. Аз също съм в *най-прекрасната възраст* за една жена с топли вълни, нервност, безсъние (полузаспала, без хапчета за сън), както и проблеми със стомашно-чревния тракт. След 1,5 месеца приемане на PC, Oлекар, мезотел NEO аз нямам болки в ставите, спя като бебе, без да се събуждам посред нощ. Вълните са толкова незначителни, че не ги забелязвам. Стомашно-чревните проблеми отидоха в миналото, всичко върви като по часовник, още повече че не много отдавна Regulaks винаги е бил в аптечката. Кръвен тест ще правя в края на април и ще изложи резултатите за сравнение. На 8 март ще проверявам остеопороза и също ще имам нещо за сравнение. Просто ми е страшно да си помисля, колко здрава съм станала!

К.М.:
Използвам почти цялата гама от продукти, заедно с майка си, на 88 години. Чувстваме се по-добре, диагностиката го потвърждава. Подобрих зрението си и започнах да виждам повече пари. Благодаря на компанията и на моите консултанти. Продуктите са много ефективни! Използвайте за здраве!

М.И.:
Много ми хареса мезотела - дава енергия. По време на смог ми помогнаха Олекап, Цинсил –Т.

Ирина Б., Москва:
Уважаеми партньори, искам да споделя с вас резултат за използване на геропротектори. Всеки знае че при очистването на тялото с основната диета, не се препоръчва да се използват сол и захар. При сладкото, аз нямам проблем и не страдам, аз не ям шоколад, торта, но със солта имам проблем. В същото време се опитвам да заблудя тялото като използвам различни подправки и билки. Аз започнах да се чувствам болен в началото, не разбирах какво се случва, а след това започна да ме боли стомаха в слънчевия сплит и бъбреците.
Тогава ми хрумна, че съм употребил буркан с подправка за 4 дни. Бързо изпих Светинорм и след 1 час, болката е почти напълно освободена (нашите продукти по принцип не са бързодействащи), а 1 час по-късно изпих друга капсула и още 2 капсули през нощта + 1 капсула Владоникс. На сутринта вече нямах дискомфорт в стомаха, нито в бъбреците или черния дроб.

Райна:
Най ми допада балсамът за устни, защото те стават наистина меки и връщат нормалния си вид. Паста за зъби е мечта, спира кръвотечението от венците. Кремове за очи - аз използвам и за лице – с потресаващ резултат. Лицето е изгладано от бръчките. Но най-осезаем резултат е този, който получавам в тялото. Укрепвам костно-ставната и сърдечно-съдовата системи. Аз съм много щастлива, че не се нуждая от друго. Резултатите са отлични. За моите 58 години, изглеждам на 45. Това ме радва! Не съжалявам за парите, защото това са ефективни продукти, това е факт. Но най- важното е, че без пари е невъзможна да се запази здравето и младостта. Най-скъпото е здравето. Така че аз имам добри източници на доходи и си позволявам най-доброто в тази индустрия. Аз съм убедена, че пептидите работят и са много ефективни! Пожелавам на всеки успешен ден без болест!

Людмила B., Шотландия:
Бях помолена за помощ от една жена, на 40 години, с много силно главоболие, депресия, безсъние, много лошо общо здравословно състояние, използвала по лекарско предписание антидепресанти през годината. Попитах я дали е готова за 3-4 месеца последователно да използва пептиди. Тя се съгласи и ние направихме комплекс за използване в продължение на 4 месеца. Сред първия месец се чухме, а втория - тя имаше добра промяна /без кошмари, без болка, стана по-спокойна/. След това тя започна сама да си поръча пептиди и ние не се бяхме виждали от дълго време,  може би 10 месеца някъде. Когато се срещнахме, аз едва познах тази жена с блясък в очите. Тя ми благодари за вниманието към нея в труден момент и каза, че нейния син на 24 години, се е отървах от болест на мозъка, която се предавала по наследство. Какво е необходимо? Церлутен, Владоникс, Вентфор - 4 месеца. Мезотел и PC- 1, 2, 3, 8, 6, 10, 19, чайовете, Oлекап, Kaлцил. Аз съм много щастлива за нея и си помислих, че вероятно скоро дойде време, когато лекарите ще обърнат лице към регенеративната медицина на 21 век и ще отпадне Фарма-бизнеса със своя разрушителен ефект върху тялото!

Елена, Ровно, Украйна:
Споделям първи впечатления от продуктите, получени вчера. Използвам PC-1 и паста за зъби Neovitin. При пастата има усещането за прибиране на венците, наличието на филм върху зъбите и свеж мирис. PC- 1 опитах днес – 1 капка за начало, за главоболие. Сутринта изгорих пръста на ръката си при готвене, мястото беше червено и възпалено. Натрих с наколко капки от PC-1 възпаленото място на пръста си. Няколко часа по-късно не можеше да се намери къде е изгореното.

Светлана И., Москва:
Приятели, потресаваш резултат от използване на Гелмигон! След 3 седмици на използване бяха отстранени мъртвите паразити от кожата на краката! Предисторията е както следва: преди 5 години, мой познат е пострадал и бе отстранен с операция нокътя на големия пръст на крака. За излекуване на раната помогнала домашната котка, която е близала раната след операцията. Човекъс следил здравето си, противопаразитни терапия не е правил. Той чул за нашите добри резултати и решил да направи обезпаразитна програма. След 1 седмица на ползване на Гелмигон започна интоксикация, която се проявява с главоболие и гадене. Една седмица по-късно силно се възпаляват вените на краката, образува ли се групи, като при варикозни вени или тромбофлебит /такива той не е  имал никога/! Тогава се възпалява пръста, който е близан от котката. Това възпаление било силно и неестествено, подобно на течност, в която се движи нещо. Седмица човека ходи с бастун, макар че преди това не е ползвал. Но той разбира, че това е сериозен процес на почистването. За да се намали възпалението на ставите се прилага крем. И днес, точно 3 седмици след прилагането на Гелмигон, кожата на ставата се разцепи и излязоха кълбо от мъртви паразити! Ако видеозаписът е сполучлив, вие ще можете да го видите със собствените си очи! Гелмигон - това е продукт, който трябва да се приема от всички 1-2 пъти на годината в продължение на 3 седмици! В ефикасността може да ви убеди този резултат !


Обратно към ОТЗИВИ