Козметика

и коса

Името неизвестно- жена:
Мога да кажа за резултати, свързани с болки в ставите, в коляното през нощта, а на сутринта болката е изчезнала. Аз намазах тази област с нашия крем за крака и за много кратко време забравих болката. Бих искала да добавя още една супер новина - 36години живея със съпруга си, и днес той ми подари един крем Комплимент. Аз го използвах без да виждам никакви промени във външния си вид. Но съпругът ми ме попита: Ти какво направи с лицето си? Това пластична хирургия ли е?  Тогава се погледнах в огледалото и наистина не виждах бръчките.  Това е резултат от един месец използване. Поставих новата си снимка на Skype. Един от приятелите ми попита защо съм поставила снимка на дъщеря ми. Съжалявам, но аз отдавна съм баба . Това е, за което съм мечтала, без пластична хирургия  и за малко пари!

Валентина, Белгород- Днестър:
Специални здравословни проблеми нямам. Мезотел и крем с пептиди за бръчки използвах. След 2 седмици на употреба имам подобрена визия, значително намаляване на бръчките.

Лидия В., на 67 години:
Имах папиломи по кожата и те изчезнаха когато използвах крема «Гладка кожа» с пептиди

К.В:
Аз вече ползвах и оцених външните Meзотели. Мисля, че ще купя нов комплект. Аз опитах мезотел за косата. Много ми хареса и нощния  анти-стареене крем. Сутрин кожата е като коприна. Благодаря ви.

В.М.:
Използвах мезотел за косата 1 път на седмица в продължение на три седмици. Косата ми стана  пухкава, копринена, сгъсти се значително и след боядисания слой се появи  в близост до луковицата нов, тъмен цвят

А.Ш.:
Аз използвам козметика Reviline. Това са най-добрите кремове, който съм срещала. Те незабавно се абсорбира, кожата не се омазнява и усещащ кожата млада и еластична. Дълбоките бръчки по лицето са изчезнали. Дълбоки белези по лицето от детството започват да се разтварят и се изглаждат. Благодаря ви за продуктите.

П.А.:
Велики резултати за външните мезотели! Косата е просто чудесна! Слагам на цъфтящите краища и оставям да действа, дори 5 минути. Не очаквах. Даже супер скъпите шампоани не работят така. Благодаря на нашата компания.

Людмила А. Одеса :
Вчера направих компютърна диагностика и се радвам. Не само от това, че имах много проблеми, които реших по-добре, но и защото лекарят каза, че все още не е виждал човек на моята възраст с перфектно състояние дори на дълбоките слоеве на кожата. Възхитена съм от нашите продукти и моят съвет към хората, които използват скъпи кремове - не хвърляйте вашите трудно спечелени пари на вятъра, по-силни кремове няма да намерите. Те работят не само с кожата ни от външната страна, но също така насърчават производството на колаген, бръчки изчезват и не се връщат. Красотата е страшна сила! Ако не сте се досетили, аз бързам да ви информирам, че това е моят резултат. Един от партньорите на нашата компания, Татяна Рицкая направи снимките и двустранен флаер. Снимки можете да видите от интернет страницата на дружеството. За мен, този флайер беше пълна изненада, но тя ми каза, че по-добре да покажем външния вид на хора в компанията, който се променя.

Наталия Кемерово
... нашия Мезотел е супер за косата на главата. Резултат от първия път. Ресането след измиване, не остави нито един косъм по гребена. Косата ми падаше така, че цялата облегалка, където седя, постоянно е осеяна с коса. След използаване на мезотел косопада спря.

Татяна А.
Имам страхотен резултат при използването на балсам за устни. Аз го препоръчвам на всеки. Сама си поръчах още един комплек. Вечерта се появи  херпес – голем болезнен мехур на горната устна. Намазах с балсама щедро херпеса дори  областта около него. На сутринта имаше само една малка тънка кора и без никакви болезнени ефекти. Няма да се хваля повече – някои продукти още изпитвам, като биорегулаторите. Съпругът ми ще тества продуктите също, но при него процеса ще е по-сложен и дълъг.

Светлана S.
Потвърждавам чудесни неща за балсама за устни. Преди няколко седмици срещнах приятел на улицата, строителен работник. Студът беше страшен. Забелязах устните му, бяха ужасни за гледане - възпален контур, изпръхнали. Оплака се, че каквото и да ползва, не му помага. Аз извадих от джоба си балсама и му го подарих. Той благодари и след 2 часа ми се обади! Каза, че възпалението е преминало, получил значително облекчение. Няколко дни по-късно дойде да поръча балсами за бригадата. Оказва се, че проблемът е често срещан.

Галина:
Възхитена съм от крема за ръце! Имам един проблем - много суха кожа. A сега тя просто оживява! Използвайте само през нощта, като всяка вечер се намазвате. А чая, които ползвам, все по-малко поглеждам в хладилника. Работи! Започнете да използвате тези инструменти. Доволна съм и от кремове "Комплимент."

Валери К. Odessa
Относно шампоана и балсама, мога уверено да кажа, че качеството на тези продукти е най-високо! Е, това е разбираемо в Европа лоши продукти няма, особено руски. Пърхотът изчезва след първото измиване с шампоан! Аз използвах американски и немски шампоани, но полза от тях няма. Разбира се, те може би произведат качествени стоки за свовите страни, но това, което се внася при нас не издържа на проверка. Така че аз препоръчвам нашите продукти с пептиди. Няма да съжалявате.

Вероника К.:
Искам да споделя резултатите от крем RL-09, крем за тяло против стрии и белези. През юни синът ми претърпя операция на ръката. Целият месец беше с гипс. В края на август започна да се маже с крема. Днес  белегът едва се забелязва, нежно-розов конец.

Ужанова:
От 2 седмици аз ползвам крема под очи, веднъж на ден, без фанатизъм, малко крем и резултатите са на лице. Кожата под очите драстично се промени към по-добро. Получавам комплименти, че изглеждам по-млада, питат ме къде съм почивала, като цяло аз съм много щастлива

Валери К. Одеса:
Моята дъщеря на 2 години, игра в двора и момче хвърли камък и я удари под дясното око - разцепено и генотома. Разцепеното зарастна, а червенината остана. Аз помислих, че сега тя е малка и това не е важно, но когато стане на 14-15 години ще има комплекс за външния си вид. От кремове Reviline, аз се натъкнах на крема за мрежички и звезди и  започнахме да я мажем. Жена ми се възмущаваше, че петното е на повече от 5 години, но аз настоявах. Мажеше я когато се сети. Вчера гледам миналогодишните снимки, Даша с червено петно под окото, а жена ми каза че петното сега го няма. Аз погледнах на Даша и да петното е изчезнало. Дори не сме забелязали кога е станало. Намазали сме детето 7-8 пъти. Това е действие на кремовете.


Обратно към ОТЗИВИ