Козметика на клетъчно ниво REVILINE

обща информация


Научно-производственият център за ревитализация и здраве (НПЦРИЗ) предлага НА ВНИМАНИЕТО Ви уникалната пептидна серия клетъчна козметика REVILINE, създадена в съавторство със Санкт-Петербургския институт за биорегулация и геронтология и Химико-биологичното обединение към РАН "ВИТА".

Днес серия REVILINE® излиза в обновен вариант. Усъвършенстванията се отнасят и за външния вид на кремовете, тъй като сега вече опаковката за тях се произвежда от италианската компания LUMSON, която си сътрудничи с такива световно известни брандове като ESTEE LAUDER, LANCOME, NIVEA, YVES ROCHER и др., и, разбира се, за състава им. Всички рецептури са преработени предвид последните иновации в световната козметология. Функционалните съставки на кремовете са грижливо подбрани, изпробвани са и са тестувани. Всеки крем е преминал през задължителен дерматологичен контрол.

Клетъчната козметика REVILINE® се произвежда като продукция на европейско ниво, което е минало сертификацията по международните стандарти за контрол на качеството по ISO и GMP. Това означава, че към качеството на кремовете са предявени най-сериозните изисквания, каквито се предявяват към производството на лекарствени препарати, което прави козметиката REVILINE® едно от най-ефективните средства за запазване младостта и здравето на кожата.

Уникалността на серията се определя от включената в състава група натурални пептидни комплекси с различни точки на приложение, които оказват върху кожата ефективно подмладяващо действие. Използваните комплекси реализират потенциала си за сметка на стимулирането на регенерацията на клетките на кожата, кръвообращението и микроциркулацията, а също и на синтеза на колаген-еластиновия скелет на кожата.

Благодарение на действието на натуралните пептиди се възстановява и се запазва на оптимално физиологично ниво метаболизмът в клетките на кожата, подобрява се текстурата й, цветът и овлажняването й, постига се ефектът на лифтинга.

В състава на пептидната серия за клетъчна козметика REVILINE® влизат също така най-силните антиоксидантни комплекси на натурална супероксидисмутаза (СОД) и нейните индуктори, получени по биотехнологичен път. Тези комплекси оказват антиоксидантно, имуномодулаторно, UV-протекторно, противорадиационно и противотуморно действие, като съществено ускоряват процесите на детоксикация и регенерация на клетките на кожата.

Съчетанието на натурални пептиди и натурална СОД е нова дума в ревитализацията и клетъчната козметика.

Пептидната клетъчна козметика REVILINE® включва 12 вида крем:

RN 01 Крем за лице против бръчки
RN 02 Дневен подмладяващ крем за лице
RN 03 Нощен подмладяващ крем за лице
RN 04 Крем за лице за проблемна кожа
RN 05 Интензивен крем за клепачи
RN 06 Крем-гел за областта около очите против отоци и тъмни кръгове
RN 07 Крем «Чиста кожа» против капилярни мрежички и звездички
RN 08 Крем за тяло «Гладка кожа» против белези
RN 09 Антицелулитен крем за тяло
RN 10 Подхранващ крем за ръце
RN 11 Крем за крака против варикоза
RN 12 Възстановяващ крем за крака против напуквания и удебелена кожа


Пептидната клетъчна козметика REVILINE е залог за здраве, младост и красота на Вашата кожа!
Посрещнете пролетта с нашата козметика REVILINE!