Нервна система

глава, мозък, инсулт и др.

Елена, София

Дойде време и аз да споделя малко информация-от един месец давам ПК-2 на майка си, тоест мажа я. Продължавам втори месец, защото усещам подобрение - мама страда от деменция, а може би Алцхаймер. Никой нищо не казва, тъпчем я с лекарства за оросяване. Запознах се с Донка и опитах капките. В момента Мама е доста активна за възрастта си - 84 години, има желание да излиза, да помага в домакинството. Яде нормално,  къпе се сама и доста неща разбира. Благодаря Донче!

Името не е известно:
Продуктите на НПЦРЗ все повече ме изненадват. След катастрофа имах тежко мозъчно сътресение, заплашваше ме хематом. Започнах да използвам PC-1 и Mезотел. Резултата е страхотен - хематома се резорбира, в главата всичко е наред, подобри се паметта. Също така аз прилагам нощен крем против стареене и кожата ми е кадифена и нежна, като на бебе

Л.В.:
Ползвам мезотел, биорегулатор, Oлекап и калций за регулирене на вътречерепното налягане при деца и възрастни. Продуктите са страхотни! Благодаря на производителите!

Наталия:
Приемах Олекап и съм много доволна от резултата. Идеално действа на мозъчните съдове. Mesothel дава допълнителна енергия. Благодаря на разработчиците, чакам нови продукти. С уважение, Наталия.

Името не е известно:
Съпругът ми е на 41 години и от 1,5 години има неврологично заболяване, 41 градуса температура, гърчове, епилептична криза. 3 дни беше в реанимацията, между живота и смъртта. В резултат имаме болка в малкия мозък, липсва координация на ръце и крака, проблем с говора и 1-ва група инвалидност. Той беше 8 месеца лежащ, с уретрален катетър, пълна прострация, неразбираема и несвързана реч. След 3 месеца лечение с пептидни комплекси, 2 месеца прекъсване и пак 1 месец използване, речта постепенно се възстановява, премахнаха катетъра, той може да седи на стол, на леглото, сам се облича, мие, прави набор от упражнения (разтягане, клякане, преси, гири). Преди той е бил сериозно ангажиран в културизма и сега това е много удобно за него. За нас е такава радост и щастие, които могат напълно да се разберат от хора, които са били в нашето положение. Той се разхожда и яде с наша помощ, но ние ще продължим с лечението докато постигнем голям успех. И най- важното е, че сме пълни с оптимизъм и вяра. Надеждата се появи веднага след първите 3 седмици на пептидите. И тъй като той е човек на умствения труд (програмист), той бързо възстановява способности (памет, професионални знания). Ние паралелно ползваме и лекарства от нашия невролог. Едното не пречи на другото, дори помага много. Ние искаме хората, които го четат да вярват, че всичко е възможно, че пептидите работят, те до голяма степен допринасят за възстановяването на нашето тяло. Може би някой ще каже, че не са много евтини, но колко ще похарчите за традиционно лечение и какви ще бъдат  резултатите? Така че, изберете. Ние също първоначално се съмнявахме и не вярваме в резултата. Благодарение на Бог, той ни изпратил пептиди - нашето спасение. И благодарение на хората, които са ни убедили, че това е правилното решение и са помогнали да се разбере това чудо.

Galtivi:
Здравейте всички участници на чата. Искам да споделя резултатите от прилагането на нашите прекрасни продукти. На 18 декември 2011 година майка ми прекара инсулт. Парализира се дясна половина на тялото, много неясен говор, изпускане на урина. Тя беше на 81 години, линейка пристигна, дори не настояваха за хоспитализация, особено след като майка ми отчаяно поклати глава и не искаше болницата. Аз започнах да търся в интернет. Прочетох всички форуми за болестта, благодарение на всеки, който пише, научих много полезни неща, научих основни правила на грижи и лечение на такива болни. Майка ми се страхува от болници и има негативно впечатление, затова аз започнах да чета за билки и за народни методи. Беше много безнадеждно, защото всички природни средства изискват много време, за да има резултат. Весеки който е има същия проблем или други подобни, е преминал през отчаяния и загуба на надежда. Обади ми се човек, сякаш бог го е изпратил за мен.  Прочетох всичко по негова препоръка през нощта. И реших! Аз живея на село и за лекарства трябва да отивам до областния център. Но скъпи приятели, резултатът от прилаганията се появи почти веднага. Майка ми сама започна да се придвижва през втората седмица, започна да се мие, да си чисти зъбите и т.н. Речта й се възстанови още през първата седмица на приема на лекарствата. Използвани са: Владоникс - Биорегулатор да възстанови тимус (имунна система), Вентфорт за съдове - възстановяване, Церлуген - за възстановяване на мозъчните клетки, пептидни комплекси (течни) РС 1 за възстановяване на сърцето и артериите, РС2 възстановяване нацентралната и периферната нервна система, РС14 за възстановяване на вените, РС19 за метеозависими и кардиоболни. Това лято майка ми се грижи за собствената си зеленчукова градина, готви, прави всичко в домакинството. Продължава да приема лекарствата за кръвоносните съдове и мозъка. Направи 1 курс Ендолутен и разбира се ползва РС.

Елена М., Одеса:
Искам да споделя с вас резултат от епилепсия на сина ми. Първо трябва да се обърне внимание на дебелото черво. След това се приемат по програма ПС - 1, 3, 8, 11, Пинеалон, Ардилив, Калсил, Цинсил. Разбира се правим диагностика с ултразвук, но програмата ни е необходима.

Елена М., Одеса:
Отличен резултат при пациент с инсулт, на 61 г, самата тя е лекар. Беше с пълна пареза на речта (аразия), пълна парализа в продължение на 1 година и 8 месеца. На такива пациенти казват „зеленчук“. Използвали сме РС-2, 3, 4, 5, 19 по 11 капки на ден и Пинеалон по 1/4 капсули 1 път на ден. След 3 седмици пациентът стана самостоятелно! 1 път седеше по 1,5 часа. За седмица продължи седенето до 5 часа. На въпроси отговаря адекватно. Днес, т.е. един месец от началото на курса, тя говори. РС доза се повишава до 1/2 капсули веднъж на ден.

Ирина, Мосива:
Искам да споделя един резултат за прилагане на нашите продукти. На жена, болна от епилепсия, след приема на Вентфорт, Церлутен и Владоникс, значително намаляха пристъпите. Преди приема на препаратите пристъпът беше веднъж седмично. След приема 1 път на 3 месеца.


Обратно към ОТЗИВИ