Онкологични (ракови) проблеми

аденоми, папиломи, кисти

J. С., на 48 години:
Аденом на простатата. Приложени са мезотел, PC-3, 9, 14. Аденома бе намален наполовина, нормализира се уринирането и сексуалните отношения със съпругата. Ние започнахме втори меден месец, въпреки че живеем с нея в продължение на 27 години! Дори не можех да си представя, че това се случва! Благодаря на нашите учени!

Людмила  В., Шотландия:
В моята практика има много значим резултат в онкологията: Мъж на 59 години с аденом на простатата, който се превърна в злоначествен тумор. Състоянието му е сериозно, лекарите се отказаха от него. Като последна възможност дъщеря му препоръча нашите продукти. Поради финансови ограничения, лечението продължило почти 1 година, първото възстанови храносмилателния тракт, а след това – проблема с уринирането. След  4 месеца ултразвукът показа, че растежът на тумора е спрял и състоянието му значително се е подобрило. След 8 месеца на кожата се появи нещо като екзема, човека се уплаши, но му обяснихме, че така заболяването си отива. И наистина малко след това заболяването започна да се оттегля. Минаха 1 година и 4 месеца. Този човек казва, че е роден за втори път и е много щастлив.

Светлана:
Резултати много. Но не мога за забравя един последен резултат с много кисти на яйчниците и безплодие. Диагнозата е била непроменена в продължение на 5 години. Започна да приема по-малко от месец РС-6, 4 и мезотел, след което беше направен планиран преглед, който показа отсъствието на поликистата и бременност! По това време още приемаше Ендолутен.

Светлана, Москва:
Приятели, вече имам резултати по приемането на Мамитон, въпреки факта, че той се появи наскоро. Онколог от Одеса С. Андрей говори за резултата на пациентка, която вече се е отказала да приема всички лекарства, които лекарите й препоръчват. Жената е със 4 стадий на рак на гърдата. Гърдата била с цвят на олово и много уголемена, температурата била 40 градуса. След приемането на Мамитон, температурата спада, гърдата връща нормален цвят и размер. Жената продължава да приема Мамитон.

Галина В. Естония:
Аз самата ползвам продуктите вече 2 години, но сериозни проблеми нямам, ако не се брои алергии. Разбира се препоръчвам продуктите, но не вярвах много в резултата. При нас имаше пациент с рак. За моя изненада се обадиха и казаха, че след пореден тест не бяха намерили ракови клетки! Пациента е изпил противораков курс и ето какъв е резултатът! Човека е само на 40 и няколко години. Това е!

Анонимен:
Аз лично имах киста в лявата гърда, която е изчезнала. Имам снимка на мамография - преди и след. Ендолутен и Владоникс препоръчвам при рак на гърдата, кисти, миоми и т.н. В онкологията обикновено вършат чудеса, а този факт официално е регистриран не само в научните изседвания, но и отбелязан от нашите партньори.

Александър:
Купих на жена ми Мамитон. След 2 седмици болката в гърдите спря и туморът, от който беше страдала дълго влеме, изчезна. Лекувана бе в онкологията с диагноза фиброциститно заболяване на гърдата. Не можеше да вдигне ръката си, имаше остри болки. В момента боядисва тавана спокойно.

Майрън, Естония:
Миналата есен, човек с рак 3-а степен закупи Владоникс и Ревифорт. След 3 седмици не се наблюдаваше растеж на раковите клетки, а един месец по-късно засегнатата зона започна да намалява

J. С., на 48 години:
Аденом на простатата. Приложено е Мезотел, Владоникс, Венфорт, PC-3, 9, 14, чайове. Аденом бе намален наполовина, възстанови се нормалното уриниране. Нормализирани отношения със съпругата. Ние започнахме меден месец, въпреки че живеем с нея в продължение на 27 години! Дори не можех да си представя, че това се случва благодарение на нашите учени!

Татяна P:
Здравейте от Белгород-Днестър! Имамхубава новина от клиентка! В продължение на 1.5 месеца изполване на Meзотел за пиене, PK10 и чай, миомата е намаляла 2 пъти!


Обратно към ОТЗИВИ