Пикочно-полова система

отзиви на ползвали пептиди

Elena , 40, Odessa:
Мезотел, PC -3, 10 и Тиреоген - аз спокойно мога да препоръчам на всички жени с климактеричен синдром. Помогна не само мен, но и за всички приятели, които ги закупиха по моя препоръка.

Н.З.:
Уважаеми партньори! Мога да споделят резултата на мой партньор - млада жена, 5 години безуспешно лечение за безплодие. Диагноза: поликистозни яйчници, маточни фиброми (лекари настояват за премахване на матката ) + безплодие. Тя дойде при нас като последна надежда. Започна да използва ПК 2, 3, 10 (6 капки ниско долу на корема) , Eнсил (1 капсула 3 пъти на ден) , Tиреоген (1*2 пъти на ден ) и мезотел NEO. След 2 седмици на използване на продуктите, при консултация с лекар с ултразвук НЕ бяха открити поликистозни фиброми. Това е наистина трудно да се повярва! Но тази грешка се елиминира, защото тази жена е под постоянно лекарско наблюдение и днес тя ми каза, че е бременна! От нейно име аз изразявам най-дълбоката си благодарност към нашите учени , благодарение на които имаме резултатите!

Guhar
Искам да кажа за моите постижения при използване на пептидите. Много благодаря на Маргарет, че ми препоръча да опитам пептидите. Аз имам хормонален дисбаланс и вече 2  години ... упорити кисти ... не помогнаха лекарствата.. лапаротомия също не  помогна. И ето какви са ми резултатите сега - моя ляв яйчник се събуди дава няколко фоликула ... и при последния ми  цикъл дойде и дългоочакваната овулация. Сега имам шанс сама да забременна, а лекарите протъркваха  ръце си и само предлагат IVF и донорска яйцеклетка ... Мисля, че моята щастлива бременност не е толкова далеч ... Много благодаря на Маргарет и всички онези, които са създали пептидите. Приемах : ПК - 3 , ПК - 6 , ПК - 8 , ПК - 10 , Репронорм, мезотел нео.

Светлана:
Резултати много. Но не мога за забравя един последен резултат с много кисти на яйчниците и безплодие. Диагнозата е била непроменена в продължение на 5 години. Започна да приема по-малко от месец РС-6, 4 и мезотел, след което беше направен планиран преглед, който показа отсъствието на поликистата и бременност! По това време още приемаше Ендолутен.

Ildar Е.:
Уважаеми колеги! Днес аз имам голяма радост! При пристигането си в село отидох да видя родителите си. Мама има положителни резултати за подаграта! И вида й беше както преди 30 години. Каза, че не лежи в леглото, както преди, има някаква енергия! И всичко това на 4-тият ден от приемане на продукта! За мен това е много важно, както и за всеки от вас. В края на краищата, доброто здраве и здравето на тези, които са най-близо до нас - това е най-важното нещо!

Валентина А:
Това е случай с моя позната - през нощта започна цистит. Болезнено, често уриниране с инконтиненция. Започна паника. Имаше РС-15. Ползваше през 10-15 минути по 5-8 капки. След 40 минути започна обратния процес. Към обяд беше още по-добре. Приемаше вече по 2-3 капки на 1 час. До вечерта всичко се успокои. За всеки случай използва едно шишенце по 3-5 капки на ден. Минаха повече от 3 месеца.

Tамара, Приморски Край:
PC -9 (за мъжки гениталии) могат да се използват както за превенция, така и като стимулант...  реален ефект има на третия ден на прилагане !

Светлана I. Москва:
Приятели, вече имаме първите резултати относно прилагането на Читомир – биорегулатор за пикочния мехур! Жената (51г) е с уринарна инконтиненция. Без урологични подложки тя не може да напусне къщата. Ицползвала е Читомир - по 1 капсула 2 пъти на ден и капеше PC 11 и 15, по 4-5 капки на ден! След 2 седмици имаме резултат! Не е необходимо да се прилагат урологични подложки, нормализира се процеса на пикочния мехур! Курсът продължава. Жената се надяваше на подобрение, но този резултат не е очаквала! Това засяга много жени, с този проблем. Препоръчайте регулатора и ще получите нови благодарни партньори!


Обратно към ОТЗИВИ