Резултати от използване на пептиди

мнения от различни хора (стр. 2 от 5)

PPetrenko ZM, 62
От хемороиди ме спаси PC-14! След преживян силен стрес, при мен се увеличи нервността, раздразнителността, плачливостта, нарушения на съня. Доктор ми изписа антидепресанти, но те предизвикаха сънливост, летаргия, апатия. Отказах ги и след кратко време се върнах към същата депресия. Един приятел ми каза за пептидите. Интересно ми беше, разбира се, възстановяването на нервната система. Приложих мезотел, PC-2, 3 и цинцил. Много съм благодарен на моя приятел, че ме върна към нормален живот!

Иванова Т., на 19 години:
Церлутен, PC - 1 , 2 и мезотел ми помогнаха по-лесно да се подготвя за сесията и много по-успешно да я премина.

Elena , 40, Odessa:
Хипертиреоидизъм сериозно усложни живота ми. На четвъртия ден на използване на PC- 3, 6 за първи път от много години аз бях в състояние свободно да поглъщам храна. Изпозвам  малко повече от месец. Чувствам се доста добре. Щитовидната жлеза не ме тревожи, повиши се издръжливостга и работоспособността ми, укрепи се нервната система.
Мезотел, PC -3, 10 и Тиреоген - аз спокойно мога да препоръчам на всички жени с климактеричен синдром. Помогна не само мен, но и за всички приятели, които ги закупиха по моя препоръка.

Името не е известно:
Аз използвах пептиди след пълно изследване в клиника. Имах болки в ставите, ужасяващи чернодробните проблеми и повишен холестерол. Аз също съм в *най-прекрасната възраст* за една жена с топли вълни, нервност, безсъние (полузаспала, без хапчета за сън), както и проблеми със стомашно-чревния тракт. След 1,5 месеца приемане на PC, Oлекар, мезотел NEO аз нямам болки в ставите, спя като бебе, без да се събуждам посред нощ. Вълните са толкова незначителни, че не ги забелязвам. Стомашно-чревните проблеми отидоха в миналото, всичко върви като по часовник, още повече че не много отдавна, Regulaks винаги е бил в аптечката. Кръвен тест ще правя в края на април и ще изложи резултатите за сравнение. На 8 март ще проверявам остеопороза и също ще имам нещо за сравнение. Просто ми е страшно да си помисля, колко здрава съм станала!

Наталия Латвия:
Аз препоръчвам PC 9. Работи 200%! Проверено лично. Съпругът ми така и не е имал проблеми, но сега „слънцето е много по-добре”, с по-високо качество (така да се каже).

Alexander:
Майка ми току-що навърши 80 години. Преди 9 години бе отписана от лекарите като лежащо болна, с увреждания група 1. Сега ползава пептиди и мезотели. Вече ходи и иска да работи в градината!

Александър
Моето име е Александър. Живея и работя в С Петербург и ползвам пептиди от 1 декември 2010 година. Имам хроничен артрит в челюстната става и го лекувам с PC- 4 от средата на януари 2011 г. (отне около 2,5 месеца). Чувствам намаляване на възпалението на ставния хрущял и обща психосоматична положителната тенденция в процеса на възстановяване на зоната на челюстта. Подобри ми се съня, свързано с поемането на допълнителни Калцил и Цилзил. За мама купих крем RL - 02 и тя каза, че няма нищо по-добро от нейния опит. От Д.А. Горгиладзе - вицепрезидент на компанията зная, че този крем е лидер на цялата линия Reviline. Постоянно употребявам Калцил, Цилцил, PC – 4, Meзотел NEO.

Името не е известно:
Добър ден, скъпи приятели ! Аз съм в компанията от нейното създаване. Аз ще пиша за моя резултат. Имах хроничен бронхит, започнал с недолекувана настинки. През последните няколко години имам постоянна кашлица, ден и нощ, с храчки, често с продължителни атаки. Всяка простуда приключва с усложнение и антибиотици. Диагностицираха ме, че бронхита може да се превърне в астма. Тази упорита кашлица ми пречеше да живея нормален живот. Семейството ми вече ме гледаше с подозрение, карали са ме да пия твърде много сиропи, лекарства и билки, но без резултат. И първото нещо, което си купих от пептидите бяха PC 3 и PC 12. Две малки шишенца от 10 мл. Втривах 8 капки вечер. Месец използвах - кашлицата не си отиде. Още една седмица продължих и мога да кажа: нямам кашлица и храчки! Аз дори не се нуждая от пълен курс, както се препоръчва - 3 месеца. Сега аз реших превантивно да използвам всички течни пептиди, за да проверя дали работят. По-добре, разбира се, да се опитат и да получите резултат. Просто аз съм Тома-неверни, който докато не пробва - не вярва.

Ина, Испания:
Резултати от лечение на очи: Моят съпруг е на 65 години със очна атрофия, Глаукома, и множествена склероза. На фона на тези сериозно възпаление, се появи пълна слепота. Лекарите казаха че не е невъзможно да се възстанови зрението, предложиха премахване на двете очи. Започнах да използвам PC 17, 1, 3, 8, Mezotel. PПептидите капех на ръката му на всеки 2-3 часа. След 2 дни той видя слабо първия лъч светлина, а след това и света. Сега е вдъхновен и продължаваме лечението с надежда….

Светлана, Иркутск:
1 . Роднина, страдащ от хроничен бронхит, след курса (1 месец) с PC3 и PK12 забрави за съществуването на проблема вече 6 месеца. Първите резултати се чувстват през първата седмица на приложение PC.
2 . Използвалите мезотел, PC3 и PK8 значително подобриха състоянието на черния дроб, отминаха болките, загубиха  интерес към алкохора.
3 . След използване на мезотел, PC 3, 8, 13 в продължение на 1 месец, мой партньор се отърва от псориазис.
4 . Диагноза: лумбална херния, ревматоиден артрит, които клиента редовно лекува, ползва периодично кални и водни бани, прави аеробика т.н. но има постоянна болка, влошаваща се през нощта. Започна да използва PC3 + Имусил, PC 4 , 5 + Сигумир по схема. На третия ден от приема на Сигумир нощната болка престана. Един месец по -късно, човека се чувства почти здрав. Курсът бе удължен на 3 месеца.

Ирина:
1. Болката напълно изчезна в раменната става при използване на PC-1, PC-2, РС-3, PC-4, PC-8. Жената постоянно имаше блокада, която траеше 3-4 седмици. В момента блокадата я няма.
2. Имам още един резултат, Болки в рамото при вдигане на ръката и лумбална болка, когато се движи ръката. Използвахме 2 опаковки от чай Хондромикс и болката започна да отпада на третия ден от приема. След 2 месеца, болките в рамото вече са преминали и практически не се чувства болка в гърба и ставите.

< Предишна стр.     Следваща стр. >