Чайове

резултати от прилагането им

mermaid451
Поръчах чай Ведомикс и не очаквах да имаме такъв прекрасен резултат. Майка ми започна да заспива без хапчета за сън, преди това редовно и купувах сънотворни, кожата на лактите и стана гладка (нормализира се чревната микрофлора), също така отпадна необходимостта за слабителни хапчета.

Maria B. Oдеса
Бързам да споделя с вас в резултат за детоксикация. Аз втора година правя детоксикация с чайове, които ми препоръча вицепрезидент David Amiranovich. За детоксикация изрази желание и дъщеря ми. От 15.01 започна. Тя се чувства страхотно, но от време на време ми казва, че не е намалила теглото си,  въпреки че видимо има разлика. Какво беше нейната изненада, когато тя се качи на везните на 18.02 и отчете загуба тегло с 5 кг. Този месец е красива, най-важното е, че всичко това стана умерено и без напрежение. Това е правилният път за загуба на тегло. Чувствайте се свободни да препоръчате нашата програма за детоксикация на тялото! И разбира се … продуктите! Взети заедно, резултатът е зашеметяващ!

Името не е известно:
Купих пептиди и чайове. Много ми харесаха, ефекта е вече видим. Честно казано - не очаквах, че вашите продукти са толкова добра помощ. Благодаря ви много!

Галина:
Възхитена съм от крема за ръце! Имам един проблем - много суха кожа. A сега тя просто оживява! Използвайте само през нощта, като всяка вечер се намазвате. А чая, които ползвам, все по-малко поглеждам в хладилника. Работи! Започнете да използвате тези инструменти. Доволна съм и от кремове "Комплимент."


Обратно към ОТЗИВИ