Резултати от прилагането на пептиди

върху домашни любимци

Ирина:
Днес научих резултата, въпреки че той е за котка. На 12-годишна котка, на която давахме пептии в рамките на 6 месеца израснаха 3 кучешки зъба, които бяха паднали. Дали и при нас ще пораснат зъби? На котката давах РС-8, а останалите пептиди бяха тези, са използвани от собствениците РС-3, РС-7, РС-1 и др. конкретно е трудно да се каже. Появи се апетита и отново, яде месо, подобри козината си и тн.

Валентина:
В продължение на темата за животните. Също от старост котката ми не се храни, не пие вода и му пада козината. Давах РС-8 (черен дроб) т.е. намазах от вътрешната част на ушите по 2 капки. След 2 дни не можеше да я познаеш, започна да яде, пие. Така че при животните пептидите работят по-бързо отколкото при хората.

Анонимен:
Отдавна използвам пептиди за лечение на моите четириноги домашни любимци. Най-доброто място е на ушите. Котката е на 15 години, уролитиаза, с честото уриниране, уринира кръв. Три години по-преди, е прилагана антибиотична терапия и капки, 2 пъти на година. След РС-15 вече една година не сме ползвали антибиотици.

Името не е известно:
Моята котка е на 15 години, умираща, отказа да яде. Прилагах PC-3 на носа и /1капка/. Една седмица по-късно, прояви интерес към храната, през втората седмица се появи глас, до края на месеца, изглежда много по-здрава, интересува се от живота. Приятели и познати ме питат за промените с котката. Ето как тя се превърна в ходеща реклама за наномедицината.


Обратно към ОТЗИВИ