Сърдечно-съдова система

високо кръвно и др.

Ирина, Италия:
Майка ми страда от високо кръвно налягане и задъхване при ходене. Днес ме зарадва, като каза, че "кръвното е стабилно и не се задушава при ходене"!

Наталия, на 17 години:
Безпокои ви скокове в кръвното налягане, тахикардия, умора. Използвайте PК- 1, 2, 3  в продължение на 2 седмици. Налягането се нормализира, по -лесно се устоява на жегата, повишава се ефективността, подобряване на съня.

Ирина, 49 години:
При тежест в краката, умора, изпъкнали вени и подути кръвоносните съдове – обърнете се към мен. Опитайте с крем за крака с пептиди и PC -3 и 14. Още в първата седмица на приложение се отбелязват значителни подобрения. След един месец на някои места подутостта изчезна, а някъде намаля. Изпъкналите вени намаляха. Много благодаря на разработчиците. Аз вярвам в продуктите, а сега не само облекчавам краката си, но и възстановявам здравето си с помощта на пептиди.

Името не е известно:
Преди една година се влоши здравето ми. Струваше ми се, че пропадам напълно -  много хронични заболявания, но ме притеснява аритмията, високото кръвно налягане и тежка замаяност, поради нестабилността на шийните прешлени. Ползвах множество продукти, но без особено облекчение. След използване на PC-1, PC-2, PC-3, PC-4 се почувствах добре. Ами вече изглеждан на 35, вместо на моите 51. Продължавям да ползвам пептиди. Поклон и успех!

М.И.:
Аз и съпругът ми имаме високо кръвно налягане до 200/120 и аритмия, която пречи на съня ни. Също, съпругът ми имаше нисък хемоглобин . След прилагане на Имусил, Олекап, Мезотел бюти, ПК 1, 2, 3, налягането се върна към нормалното. Аритмията не ни притеснява, хемоглобина е нормален.

П.Р.:
Прием на пептидни биорегулатори: ВЛАДОНИКС, ВЕНТФОРТ, ЦЕРЛУТЕН ме избавиха от скачане на кръвното налягане и главоболие при смяна на времето. Вземайте по 2 капсули от всеки регулатор в продължение на месец. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Людмила А., Одеса:
Искам да споделя резултатът от прилагането на нашите продукти. Преди да се присъединя към компания, аз страдах от повишена чупливост на кръвоносните съдове. Дори леко докосване до тялото ми, получавах синини, дори ако някой просто поеме ръката ми и леко с стисне. При преминаване край маса и удар на бедрото в нея отново получавам синини. Моят доктор ме предупреди, че това никога няма да свърши, че някакъв съд в главата ми се пука и аз може да остана инвалид. Това ме изтрезни до толкова много, че аз станах фен на нашите продукти. След шест месеца работа в компанията даже не забелязах, че ги няма главоболията ми, които ме съпътстваха и аз понасях като рефлекс. Нямаше лекар в продължение на 20 години който да беше в състояние да реши този проблем. Намерих наистина добро качество на живот, припадъци и линейки вече не присъстват. Защо толкова много подробности казвам? Преди няколко дни, аз "се приземих" на леда доста неуспешно. Аз няма да обяснявам какво и как, мога да кажа само едно нещо – болка в гърдите, подуване на коляното, всяко невнимателно движение е придружено от силна болка, но нямам синини! Просто не можах да повярвам, че лакатът е бил в гърдите ми (така е била усукана ръката ми), но моите съдове се оказаха еластични, че няма натъртване/синина. Как е възможно това? Все пак, за да потвърдя думите си, ще кажа, че преди няколко месеца правя съдово изслезване на краката и Доплер и лекарят потвърди, че моите кръвоносни съдове са в перфектно състояние, дори плака няма. Аз съм готова да отида пеша в С.Петърбург, да целуна Хавинсон и неговия екип от Института с благодарност и възхищение. Аз също искам да изразя благодарността си към управляващите нащата компания, че те създадоха уникална компания за здраве и събраха всички велики учени на едно място! Ние вече не трябва да търсим други фирми, аптеки, магазини, защото имаме всичко което ще възстанови здравето ни, нашият външен вид - лицето и тялото, косата и зъбите! Това не е ли чудо? Ако някой не е разбрал, то Господ изпрати на всеки от нас помощ под формата на нашите наистина уникални продукти. Чуващите - нека слушат, виждащите - да видяг, пишещите - нека пишат, говорещите – нека повтарят. Бъдете всички здрави и Господ да бъде с вас!

Александър, Санкт Петербург:
След операция за разширени вени преди 10 години, имах болки в оперирания крак. Ползвах Вентфорт. Болката изчезна за период от 5 месеца.

katharyna_l:
Искам да споделя резултата на майка ми ... Тя имаше високо кръвно налягане. Тя използва много дълъг период от време хапчета за нормализиране на кръвното налягане. След като започна да използва ПК 1, 2 и 3 за три седмици, тя спря използването на своите таблетки защото налягането и е нормално ... Супер!

Maya Ismail:
Искам да споделя резултата на нов партньор с г-н Измаил. Синтезираните пептиди действат още по-бързо, по-мощно, по-ефективно! Жена, на 63 години, цял живот е била с кръвно налягане 220 - 230. След ползване на Везуген и Пинеалон (6 капсули на ден) за една седмица налягането спадна до 160-170. За да отпразнува, по цял ден е ангажирана в зеленчуковата градина!


Обратно към ОТЗИВИ